nog niet bekend

Tijd:

op aanvraag

Locatie:

Nog niet bekend

Kosten:

op aanvraag.

Boek bij Hoofdhart een masterclass over Hormoonbalans, de Menopauze de Baas, Stress de Baas of gezonde voeding.

Je hormonen bepalen alles in je lichaam: hoe je je voelt maar ook hoe je eruitziet. Bouw je makkelijk spieren op of sla je juist makkelijk vet op? En waar sla je dat vet dan op? Hoe zien je haren, huid en nagels eruit? Voel je je opgewekt of depressief? Heb je een kort lontje of eindeloos geduld? Heb je watten in je hoofd of ben je laserscherp? Alles wordt bepaald door je hormonen.

Je bent gezond, voelt je top en ziet er goed uit als je hormonen met elkaar in balans zijn. Je voelt je een stuk minder optimaal en je zal er minder stralend uitzien als het een hormonale chaos is bij jou. Geloof me: je hormonen in balans brengen is een stuk makkelijker dan leven met een hormonale chaos in je lijf!

Het raakt me dan ook diep dat ik zoveel vrouwen zie worstelen met hun energieniveau en gezondheid. Ik wil niets liever dan iedere vrouw de kracht en energie geven waarmee ze vol zelfvertrouwen de wereld in kan stappen. Je krijgt praktische tips die je meteen kunt toepassen en nog veel belangrijker: die je kunt volhouden.

Momenteel is de masterclass bij jou op locatie te boeken vanaf 10 personen. Voor meer informatie neem contact met mij op.

Hoe het werkt

De masterclass begint met een korte introductie wat hormonen in je lichaam doen. Hoe ze klachten kunnen veroorzaken, welke klachten ze kunnen veroorzaken en hoe we ze op een natuurlijke manier weer in balans krijgen.

Deze masterclass is voor iedereen die last heeft van hormoonklachten en zich hier niet bij neerlegt.

In een sfeervolle ambiance gaat hormoonexpert Carmen, op haar eigen relaxte en humoristische wijze na de masterclass met haar gasten in gesprek over de klachten en problemen die samenhangen met de hormonen.

Meld je snel aan voor deze masterclass want er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.