Mijn aanbod

Als mental coach help ik mensen graag bij het vinden van balans in hun leven. Balans start met het duidelijk maken en aangeven van je grenzen. In korte coachingsprogramma’s help ik je dan ook graag steeds een stap verder.

Ook als bedrijf kun je Hoofdhart inzetten om een of meerdere medewerkers ondersteuning te bieden bij het vinden en houden van meer balans. Dus meer werken vanuit het hart.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk hieronder een aantal vaste coachingsprogramma’s die Hoofdhart aanbiedt.

Alle ballen in de lucht

Je loopt structureel vast in dingen, zowel zakelijk als privé. Verlang je naar meer balans tussen alle rollen die je vervult zodat je makkelijker alle ballen in de lucht kunt houden?

Het is nu tijd om structureel verandering aan te brengen zodat je meer rust en energie krijgt en jezelf weer herkent. We kijken samen hoe jij vanuit veel meer rust ook jouw bal weer in de lucht kunt krijgen.
Ik help je in 6 gesprekken op de rit.

Leer NEE zeggen

Laat je “ja” ja zijn en je “nee” nee.  Soms zijn we geneigd dingen te beloven waarvan we op voorhand weten dat we het niet na kunnen komen. Altijd maar andere mensen pleasen kan jouw eigen ontwikkeling in de weg staan.

Dus stop met pleasen en please jezelf met het minitraject “Leer nee zeggen”. In al je relaties zul je ervaren hoe simpel het is om jezelf te zijn, te voelen wat je nodig hebt en je uit te spreken en daarnaar te handelen. Met als effect: energie, vervulling en succes, bij jezelf én de mensen om je heen!

 

Knalsessie

Iedereen loopt wel eens vast en vindt het lastig om keuzes te maken. Dat kan zijn in je werk, met collega’s, in je relatie, persoonlijke ontwikkeling of sociale leven.

Een frisse wind door je hoofd zou ontzettend helpen om weer even te ordenen, de juiste tools in te zetten om vervolgens zelf weer door te kunnen pakken.

Met de knalsessie luister ik naar je zorgen, voorzie je van tools en zet je weer op het juiste spoor.

 

Baas over je hormonen

Hormonen regelen veel in je lichaam. Ze regelen je dag en nachtritme, je maandcyclus,  de uiting van je emoties, voortplanting, stofwisseling, groei, lichaamstemperatuur, vochthuishouding, bloeddruk, bloedsuiker, ontstekingsniveau, of er gevaar dreigt en het herstel van je lichaam.

Vanaf nu kun jij de baas worden over hoe die processen lopen en dus hoe je je voelt. Met het hormoonprogramma “Baas over je hormonen”, neem jij de regie in eigen hand.