Alles over mij

Carmen van Deursen

Wie ik ben

Ik ben Carmen. Mama van een zeer inspirerende kleuter Bram. Gezondheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik sport regelmatig en heb een grote passie voor koken én eten!
Ik woon en werk in het mooie en rustige Kloosterdorp Steyl.

Begin 2015 had ik naast het draaiend houden van mijn gezin en huishouden 2 banen waar ik erg druk mee was. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam geweest als directiesecretaresse en werkte daarnaast als schoonheidsspecialiste in de beautysalon van mijn moeder waar ik behalve het geven van schoonheidsbehandelingen eigenlijk zo’n beetje alles regelde.

Om echt verder te komen moest ik een keuze maken tussen beiden en laat ik dat nou juist het moeilijkste vinden: kiezen. Als vlucht ging ik steeds harder werken, in de hoop dat inzicht dan vanzelf wel zou komen.

Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden maar raakte het overzicht kwijt en werd geleefd. Langzaam verloor ik de grip op mijn werk en op mezelf en uiteindelijk ook op mijn lichaam. Het roer moest om. Ik ging een coachtraject in en zette weer koers.

Ik leerde rustmomenten inplannen en “nee” te zeggen waardoor ik meer kon ontspannen en uiteindelijk tot een gemotiveerde keuze kon komen: geen schoonheidsinstituut en ook geen directiesecretaresse meer. Ik wil het beste van allebei en in het midden ligt mijn passie.

Wil jij vaker je hart volgen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Volg je hart

Wat ik doe

Ik ben inmiddels geslaagd in het maken van een juiste keuze wat betreft banen. Ik heb een combinatie gemaakt van beide:
Met mijn huidige rol als coach ben ik nog steeds ondersteunend aan vrouwen en help ik hen om hun doelen en wensen te bereiken. Mijn trajecten bestaan uit intensieve en diepgaande coaching en trainingen die zorgen voor balans.

Als mental coach is dat exact wat ik voor jou betekenen kan. Veel werkende vrouwen vinden het lastig om alle ballen in de lucht te houden, inclusief die van zichzelf. Zij vinden het lastig om NEE te zeggen, voor zichzelf te kiezen en succesvol te zijn door ook een beetje aan zichzelf te geven. Ik help je graag om vanuit je hoofd weer met je hart te werken en leven.

Ik ben inmiddels een expert geworden in ballen in de lucht houden en toch de rust en ruimte te hebben zoals ik dat prettig vind. Dit wil ik jou ook graag leren.
Ontmoet ik jou binnenkort om samen een kop koffie te drinken?