Alles over mij

Carmen van Deursen

Wie ik ben

Ik ben Carmen. Een bevlogen en nieuwsgierige gezondheidscoach. Samen met mijn vriend en mijn zoon woon ik in het prachtige rustige Kloosterdorp Steyl. Gezondheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik sport en wandel regelmatig en heb een grote passie voor koken én eten. Ik onderneem graag iets leuks, ga graag op reis en wordt energiek van een goed gesprek.

 

Begin 2015 had ik naast het draaiend houden van mijn gezin en huishouden een baan waar ik erg druk mee was en die me niet echt voldoening gaf.  Als vlucht ging ik steeds harder werken, in de hoop dat inzicht dan vanzelf wel zou komen. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden maar raakte het overzicht kwijt en werd geleefd. Langzaam verloor ik de grip op mijn werk en op mezelf en uiteindelijk ook op mijn lichaam.

Ik heb aan den lijve ervaren hoe het negeren van stress-signalen zich kan uiten in mijn lijf door het vastzetten van spierspanning, een verminderd energieniveau en nog heel veel andere vervelende klachten. Om te leren hoe ik mezelf zowel lichamelijk en geestelijk in balans kan houden ben ik de opleiding tot Mental Coach gaan volgen en specialiseerde mij later met de opleiding Trainer hormoonfactor, medische basiskennis en Orthomoleculair Adviseur.

 

 

Tijdens deze opleidingen heb ik veel geleerd over mijn persoonlijke vitaliteit, hoe ik beter voor mezelf kan zorgen maar ook hoe ik anderen kan begeleiden energieker, vitaler, gezonder en gelukkiger te worden. 

Al deze kennis, samen met mijn eigen ervaringen, gebruik ik nu als coach in mijn praktijk om ook andere mensen te begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger leven. Misschien heb je al wel wat stappen ondernomen met je voeding en beweging maar kom je toch niet verder? Als hormooncoach & orthomoleculair voedingstherapeut kan ik jou misschien net dat stukje extra geven dat je nodig hebt.

 

 

Wil jij vaker je hart volgen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief
Volg je hart

Wat ik doe

Mijn trajecten bestaan uit intensieve coaching en trainingen die zorgen voor lichamelijke en mentale balans. Ik maak gebruik van mijn vakkennis, maar daarnaast ook van mijn werk en opleidingservaring. Ik voel met je mee, maar confronteer je zeker waar nodig is om de kern te bereiken, daag je uit je comfortzone te verlaten. Daar waar nodig geef ik je heldere en duidelijke adviezen.

Het zijn de kleine dingen waarop je grote invloed hebt. Ik geloof erin dat je door zelfinzicht in kleine stapjes blijvend resultaat behaalt. Of het nu gaat om meer rust in je hoofd, gezonder eten of de dingen doen waar je blij van wordt. Ik geloof dat ieder mens in staat is om vanuit persoonlijke kracht die balans tussen hoofd, hart en lijf te vinden. 

Ik ben inmiddels een expert geworden in ballen in de lucht houden en toch de rust en ruimte te hebben zoals ik dat prettig vind. Dit wil ik jou ook graag leren.

Als trainer Hormoonfactor en Orthomoleculair Adviseur heb ik gedegen kennis over het hormonale systeem en andere lichaamsprocessen en zet ik die kennis in om gezondheidsadviezen te geven. Hiermee begeleid ik mensen om hun lichaam in een verbeterde of optimale staat te krijgen. Ik leer je hoe hormonen en gezondheid elkaar beïnvloeden en hoe je daarmee gezond en vitaal door het leven kunt gaan.

Ontmoet ik jou binnenkort om samen een kop koffie te drinken?